Retourvoorwaarden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in je bezit is:
  • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen:
  • Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via [email protected] Na goedkeuring ontvangt u een retourlink per e-mail, waarmee je eenvoudig kunt retourneren.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • Het artikel compleet is
  • In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Je hebt je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, wij storten dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding.


Is retourneren gratis?

Retourneren is niet gratis. De kosten van de retourzending zijn € 4,10


Retourneren is eenvoudig

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  • Zorg dat je de artikelen altijd terug stopt in dezelfde soort verpakking als waar je het uit gehaald hebt.
  • Volg de retourinstructies uit de retour e-mail.

Retour niet verwerkt?

Je hebt je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, wij storten dit zo spoedig terug mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding. Heb je het geld binnen deze termijn niet ontvangen, neem dan contact met ons op.