Begrijpend lezen oefenen groep 4

begrijpend lezen oefenen groep 4CITO voorbereiding begrijpend lezen oefenen groep 4. Je vindt hier begrijpend lezen oefenen groep 4. Bijvoorbeeld teksten met vragen, oefeningen om de volgorde te bepalen en oefeningen over signaalwoorden. Begrijpend lezen oefenen groep 4 begint met het opbouwen van een goede woordenschat.

Woordenschatoefeningen voor begrijpend lezen oefenen groep 4

Dit zijn begrijpend lezen werkbladen voor groep 4 die de kinderen zelf kunnen lezen en vragen over kunnen beantwoorden. Het zijn leuke verhaaltjes die aansluiten bij de verschillende thema’s. De verhaaltjes zijn uiteraard ook geschikt voor vlotte lezers van groep 3 of als extra oefening in groep 5.

Oefenboek Beter Leren Lezen

Steeds vaker krijgen ouders het advies om thuis, met hun kind extra leesoefeningen te doen. Maar wat is de juiste oefening? Hoe help je jouw kind en krijgt het plezier in het lezen? Dagelijks oefenen behoort geen strijd te zijn, maar een fijn moment samen met je kind. Het oefenboek ‘De Kraaiendieven, Floris & Julia’ heeft al vele kinderen vooruitgeholpen in hun leesontwikkeling. Bestel nu het oefenboek en ervaar de effectieve leesoefeningen voor je kind en het gemak voor jou met een compleet oefenpakket.

Dit oefenboek is samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 7-10 jaar die weinig leesplezier beleven en/of over een te laag leestempo beschikken. Het samenlezen en de leesoefeningen in dit oefenboek stimuleren op een aantrekkelijke en speelse wijze het vergroten van het leesplezier en het verhogen van het leestempo.

Begrijpend lezen oefenen groep 3